etusivu    ♦    liput    ♦    menu    ♦    basaari    ♦    info    ♦    ohjelma    ♦    dvd    ♦    ilta blogissa

Infoa ohjaajille

Etelä-Pohjanmaan itämainen ilta Tuurissa 16.4.2011

päivitetty 25.3.2011

Tälle sivulle kokoamme erityisesti ryhmien ohjaajille tärkeää tietoa.

Halutessasi voit tulostaa itämaisen illan 2011 julisteen (pdf).

Lipputilaukset

Perinteisesti ryhmien ohjaajat tilaavat liput tanssiryhmäläisilleen. Näin ohjaaja voi varmistaa, että jokaisella tanssijalla on lippu.

Tänä vuonna Tanssiyhdistys Sahara ry:n ja yhteistyöyhdistysten jäsenet saavat liput jäsenalennuksella. Lipputilauksessa tulee nimetä jäsenlippujen ostajat. Jäsenalennusta ei myönnetä taannehtivasti. Listaathan lipputilauksia kerätessäsi jäsenalennukseen oikeutetut ja yhdistyksen, johon he kuuluvat.

Ennakko- ja jäsenhintaisten lippujen myynti on päättynyt 19.3.

Tilattuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Esitysten ilmoittaminen

Ohjaaja ilmoittaa ryhmänsä esityksen ja huolehtii musiikkien toimittamisesta. Musiikkien tulee olla tavallisella cd-soittimella soitettavassa muodossa. Valitettavasti emme voi soittaa MP3-musiikkeja.

Esitysten ilmoittaminen itämaiseen iltaan on päättynyt 19.3.

Järjestäjät pidättävät oikeuden tarvittaessa rajata tanssien määrää sekä kestoa siten, että kaikilla tanssijoilla on mahdollisuus esiintyä. Mikäli ilmoitat samalta esiintyjäryhmältä useamman tanssin, merkitsethän selvästi, mikä on ensisijainen esityksenne.

Useammassa tanssissa esiintyvät oppilaat

Ohjelmajärjestys suunnitellaan ohjaajien lähettämien esitysilmoitusten perusteella. Pyrimme ohjelmajärjestyksessä varaamaan useammassa tanssissa esiintyville tanssijoille riittävästi aikaa pukujen vaihtoon. Tätä varten tarvitsemme tiedon niistä tanssijoista, jotka esiintyvät useammassa ryhmässä tai tanssissa.

Varmistathan ennen esitysilmoituksen lähettämistä ryhmäsi jäseniltä, esiintyvätkö he muissa tansseissa. Esitysilmoitukseen nimetään tanssijat sekä ne tanssit tai tanssiryhmät, joissa he esiintyvät.

 

Itämainen ilta Tuurissa 16.4.2011

Itämainen ilta 2011 Facebookissa

 

 

Ota yhteyttä

© Tanssiyhdistys Sahara ry. 2009–2022       sivujen toteutus ja aineisto © Inka Vilén 2009–2022