etusivu    ♦    liput    ♦    menu    ♦    basaari    ♦    info    ♦    ohjelma    ♦    dvd    ♦    ilta blogissa

Tanssilattia ja sali

Etelä-Pohjanmaan itämainen ilta Tuurissa 16.4.2011

päivitetty 6.4.2011

muuta infoa esiintyjille
muuta infoa ohjaajille

Onnenkiven tanssilattia

Tanssit esitetään Onnenkivi-ravintolan yläkerrassa tanssilattialla. Parketoidun tanssilattian leveys on noin 8,8 metriä, syvyys 8 metriä.

Katossa on kattorakennelmia, jotka laskeutuvat matalimmillaan 2,6 metrin korkeuteen.

Saapuminen ja poistuminen

Esiintymään tullaan salin puolelta, joko yleisön läpi tanssilattian etuosan kautta tai yleisöstä katsoen takaa vasemmalta sivulta, jolloin tullaan tanssilattian takaosaan. Omaa tanssivuoroa odotellaan yleisön takana salin perällä tai sivustalla.

Lisäksi on mahdollisuus tulla tanssilattialle äänentoistotilan kautta (yleisöstä katsoen oikealta), mutta suosittelemme tätä vain soolotanssijoille ja pienille ryhmille. Tällöin omaa vuoroa odotellaan käytävässä, ja vasta oman tanssin juonnon aikana tullaan äänimiehen viereen valmistautumaan lavallemenoon. Valmistautumistila on varsin pieni.

Tanssilattialta poistutaan joko yleisöstä katsoen vasemmalle sivustalle tai yleisön läpi.

Vain poikkeustapauksissa soolotanssijat ja pienet ryhmät voivat poistua äänentoistotilan kautta. Mikäli haluatte poistua tätä kautta, ilmoitattehan siitä etukäteen järjestäjille.

 

Seuraavat kuvat on otettu Onnenkivi-ravintolassa erään esittelytilaisuuden jälkeen, siksi kuvissa tuoleja ja valkokangas

 

Tanssilattia

Salinäkymä suoraan edestä tanssilattiaa kohti. Erityisesti välinetanssien esittäjiä pyydetään ottamaan huomioon katosta roikkuvat rakennelmat: kärrynpyörät ja tuuletin roikkuvat n. 2,6 metrin korkeudella lattiasta. Tilassa on kattorakennelmista huolimatta esitetty ongelmitta erilaisia välinetansseja.

 

Kuva tanssilattiasta yleisöstä katsoen vasemmalta sivulta. Äänentoisto sijoitetaan tanssilattian oikealle reunalle loosien vieressä olevaan syvennykseen.

 

Kuva tanssilattiasta yleisöstä katsoen vasemmalta etuviistosta. Huomaattehan kattorakennelmat.

 

Näkymä tanssilattialle oikealta etuviistosta, looseista päin.

 

Sali

Näkymä Onnenkiven yläkerran salin perältä tanssilattialle. Yleisö on suoraan edessä sekä molemmilla sivuilla noin tanssilattian puoliväliin saakka.

 

Ruokailu

Onnenkivessä ruokailu järjestetään alakerrassa.

 

 

Ota yhteyttä

© Tanssiyhdistys Sahara ry. 2009–2022       sivujen toteutus ja aineisto © Inka Vilén 2009–2022